Još niste naš član? Registrirajte se

Yoga centarvaš hram za ispunjeniji i sretniji život...

Padma Yoga Studio otvorio je svoja vrata u listopadu 2011. godine. Riječ Padma preuzeta je iz sanskrta, a u prijevodu znači lotusov cvijet.

Naša vizija je širenje i poticanje zdravijeg način življenja kroz redovitu fizičku aktivnost, vježbe disanja, meditaciju i zdravu prehranu.
Kada smo osnivale naš studio u Sisku želja nam je bila ponuditi našem gradu jedan drugačiji, inovativan pristup vježbanju i zdravom načinu života, odnosno stvoriti mjesto gdje će svaki pojedinac u ugodnom prostoru i uz iskusne instruktore pronaći oazu mira i relaksacije.

Pregledajte našu ponudu yoga video sadržaja.

Posjetite Video Shop

Ista nas je želja i vizija vodila i prilikom realizacije ovog projekta.

Naime sa vremenom smo shvatile da bi puno ljudi htjelo vježbati yogu ali  da ili  žive u sredinama bez yoga učitelja ili jednostavno nemaju vremena otići u yoga studio. Kako i same dolazimo iz jednog malog mjesta  potpuno shvaćamo kako je frustrirajuće kada bi se htio nečim baviti, a za to nemaš mogućnosti, niti vremena. Stoga smo osnovale ovaj interaktivni portal da vam kroz brižno smišljenje sekvence ponudimo svo naše znanje i iskustvo, te da kreiramo osjećaj kod vas dragi vježbači kao da vježbate sa nama u studiju.

Nadamo se da ćete uživati u ovim sekvencama kada i gdje to vi želite istodobno imajući osjećaj kao da vas vodi vaš privatni instruktor.

Namaste!